Am fost învățate că nu merităm, dar realitatea e alta

by herminapopa

De cate ori te-ai gandit ca ceva nu merge asa cum „ar trebui” in viata ta, insa nu ai avut curajul sa faci schimbarea care era necesara? Sau, de cate ori te-ai gandit sa schimbi ceva la tine sau la relatia ta de cuplu, dar nu ai stiut cum?

Fie ca vorbim despre sanatate, felul in care ne simtim sau pur si simplu despre suma de bani dorita, cred ca deja este clar pentru toata lumea faptul ca avem nevoie sa ACTIONAM pentru a primi ceva: un corp aratos, o relatie bazata pe iubire neconditionata, abundenta financiara sau, simplu: FERICIRE!

Totusi, ceva ne blocheaza. Ceva ne blocheaza si ne-a blocat mereu. Pentru ca daca nu ar fi fost acele limite care sa ne puna piedica, am fi fost mult mai departe. Crede-ma, mult mai departe.

Insa nu putem evolua nici fara astfel de provocari, iar asa-zisele „capcane mentale” ne pot ambitiona atat de tare, incat sa ajungem chiar si mai departe decat am fi ajuns fara ele. Stiu, poate ca pare complicat sau chiar ireal, insa nu este deloc asa.

Toate aceste limite pe care le intalnim vin doar din interiorul nostru. Ele apar intotdeauna mai intai la nivelul gandurilor, iar apoi se materializeaza in viata noastra, devenind realitatea perceputa de noi. Adica, gandind intr-un fel anume, vom experimenta situatii care ne vor demonstra faptul ca ceea ce am gandit noi initial este real!

  • „Vai, dar eu nu pot”
  • „Of, nu ma descurc.”
  • „Nu stiu.”
  • Nu sunt in stare.”
  • NU MERIT!

Exemplele de mai sus sunt doar cateva din numeroasele tipare mentale pe care le caram dupa noi si de care nu mai stim cum sa scapam. De fapt, nici nu stim ca se poate scapa de aceste ganduri…

Nu este usor, nu este o munca „de-o zi”, dar iti garantez ca se poate! Primul si primul lucru de care e musai sa fim constiente este faptul ca am preluat aceste ganduri de la generatiile anterioare, insa le-am preluat fara ca noi sa ne dorim acest lucru. Nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sa gandim ca „banii se fac greu” sau ca „barbatul ideal nu exista”, corect?

Uite ca, daca ne antrenam mintea in mod constient, aceste convingeri despre lume, bani, viata, sanatate si multe altele, se pot schimba. CHIAR SE POT SCHIMBA!

Asa cum noi atragem „raul” prin gandirea noastra negativa, tot noi putem atrage si binele prin gandirea noastra pozitiva. Insa nu este destul! Avem nevoie de mult mai mult de atat. Poate ca ai mai auzit clasica expresie „atragi ceea ce gandesti”. Da, este corect, dar nu este suficient! Pentru ca noi atragem ABUNDENTA in vietile noastre doar daca tinem cont de mai multe aspecte.

Astfel, cauta sa intelegi mai bine legile Universului, fiindca doar in acest mod vei putea atrage si mai usor, si mai mult, si mai rapid FERICIREA in viata ta!

Tocmai despre aceste detalii vom discuta vineri la seminarul LIVE care va avea loc pe Zoom si la care te astept cu mare drag! IMPORTANT: Acest seminar NU ramane inregistrat! Te poti inscrie aici: SEMINAR LIVE „PRIMESC FERICIREA” (click).

Seminarul este special creat pentru membrele comunitatii „Povestea Femeii Constiente”. Vino si tu alaturi de noi in grupul de pe Telegram si primesti 15 lei reducere la seminarul „Primesc Fericirea”: link aici.

Pentru a fi la curent cu tot ceea ce postez eu, iata unde ma poti urmari:

  • Youtube – postez in fiecare duminica la 21:00 „O poveste constienta” despre dezvoltare personala si spirituala
  • Instagram – ne vedem in fiecare joi de la 21:00 la „O poveste constienta LIVE” (inclusiv Q&A)
  • Blog – in fiecare luni articolul saptamanal pentru Femei Constiente
  • Iar pentru mai multe informatii, te astept cu drag in grupul privat „Povestea Femeii Constiente” de pe Facebook, precum si in grupul nostru de pe Telegram. In aceste grupuri membrele au parte de oferte speciale, precum si de informatii create exclusiv pentru ele!

Vino si tu alaturi de noi!

Eu te astept cu drag!

Hermina Popa,

Psiholog Licentiat, Consilier pentru Dezvoltare Personala si Formator

Sursa foto: aici

Leave a Comment