Fii blandă cu tine

by herminapopa

Draga mea, tot ceea ce simți este firesc. Grijile tale sunt normale. Furia ta este normală. Lacrimile tale ținute uneori în tine sunt normale. Dar TU nu ești doar normală, pentru că TU ești extraordinară!

Ești pură, înțeleaptă, magică! Ai toate resursele necesare pentru a curge lin prin viață, așa cum îți dorești! Dar te-a învățat cineva să îți folosești acele resurse? Te-a învățat cineva să ieși din umbră și să te așezi în lumina caldă a soarelui? Te-a învățat cineva să mai lași din brațe toate acele emoții pe care le porți după tine zilnic din dorința de a-i proteja pe ceilalți? Te-a învățat cineva? Spune…

Femeie frumoasă, poate că a venit timpul să te privești în oglindă și să te iei în brațe cu toate fricile și insecuritățile pe care le ai. Poate că a venit în sfârșit timpul să te asculți TU înainte ca ceilalți să o facă. Pentru că EI niciodată nu te vor înțelege exact așa cum ai putea TU să te înțelegi. Și nici nu vor fi mai fericiți dacă îi protejezi mereu de suferință. EI vor fi fericiți atunci când TU vei fi fericită.

Nu te mai mulțumi cu puțin, scoate-ți haina curajului din dulap, privește-te în oglindă și îmbrățișează-te. Apoi, scoate tot ce-i adâncit în tine și eliberează… Mâine nu știm cum și ce va fi, ieri deja a foat. Astăzi ESTE cu adevărat, așa că momentul ideal pentru a te schimba e ACUM.

Fii blândă cu tine și începe să te iubești!

Au început înscrierile pentru următorul Maraton de Feminitate! Începem în 1 aprilie! Primele 7 zile sunt gratuite, așa că te poți înscrie chiar acum printr-un mesaj pe Whatsapp la numărul 0741392636 cu textul ”Vreau la maraton!”. Dupa cele 7 zile tu vei decide dacă vei rămâne în grup să continui maratonul, sau nu. Pe parcursul celor 30 zile, vă voi trimite exercitii, lectii audio, meditatii ghidate si veti avea suportul grupului, precum si al meu, astfel incat sa va apropiati de tot ceea ce sunteti voi, ca FEMEI. Va voi explica de ce este atat de important SA FIM femei, nu doar sa ne COMPORTAM asa cum “ar trebui” femeile sa se comporte. Pornind de la esenta noastra, lucrand cu profunzimea starilor noastre si descoperindu-ne radacinile, vom putea sa integram mai usor teoria si exercitiile. Te aștept cu drag!

1 comment

Tatiana octombrie 13, 2021 - 20:44

Buna seara! Ma numesc Tatiana, si as vrea sa ma ajutați sa trec peste emotii frica si depresie

Reply

Leave a Comment