Fii blandă cu tine

by herminapopa

Draga mea, tot ceea ce simți este firesc. Grijile tale sunt normale. Furia ta este normală. Lacrimile tale ținute uneori în tine sunt normale. Dar TU nu ești doar normală, pentru că TU ești extraordinară!

Ești pură, înțeleaptă, magică! Ai toate resursele necesare pentru a curge lin prin viață, așa cum îți dorești! Dar te-a învățat cineva să îți folosești acele resurse? Te-a învățat cineva să ieși din umbră și să te așezi în lumina caldă a soarelui? Te-a învățat cineva să mai lași din brațe toate acele emoții pe care le porți după tine zilnic din dorința de a-i proteja pe ceilalți? Te-a învățat cineva? Spune…

Femeie frumoasă, poate că a venit timpul să te privești în oglindă și să te iei în brațe cu toate fricile și insecuritățile pe care le ai. Poate că a venit în sfârșit timpul să te asculți TU înainte ca ceilalți să o facă. Pentru că EI niciodată nu te vor înțelege exact așa cum ai putea TU să te înțelegi. Și nici nu vor fi mai fericiți dacă îi protejezi mereu de suferință. EI vor fi fericiți atunci când TU vei fi fericită.

Nu te mai mulțumi cu puțin, scoate-ți haina curajului din dulap, privește-te în oglindă și îmbrățișează-te. Apoi, scoate tot ce-i adâncit în tine și eliberează… Mâine nu știm cum și ce va fi, ieri deja a foat. Astăzi ESTE cu adevărat, așa că momentul ideal pentru a te schimba e ACUM.

Fii blândă cu tine și începe să te iubești!

Până data viitoare, toate cele bune!

Hermina Popa

Psiholog Licentiat, Consilier pentru Dezvoltare Personala si Formator

Comandă ghidul de aici:

1 comment

Tatiana octombrie 13, 2021 - 20:44

Buna seara! Ma numesc Tatiana, si as vrea sa ma ajutați sa trec peste emotii frica si depresie

Reply

Leave a Comment