De ce dai (mereu) de aceleași probleme?

by herminapopa

Probabil că ți s-a întâmplat și ție să te lovești de aceleași provocări. Lucruri pe care, aparent, le-ai învățat, sau peste care ai trecut deja demult, însă acestea continuă să revină în viața ta.

DE CE?

Pentru început, este foarte important să înțelegi următorul lucru: nimic nu este întâmplător. Așa că, este posibil ca în viața ta să apară în mod repetitiv anumite tipuri de persoane (toxice), informații (negative) sau pur și simplu PROBLEME cu care te-ai mai confruntat în trecut și, așa cum spuneam, ai senzația că ai trecut peste…

Ei bine, noi nu suntem creați ca să trecem peste. Ființa umană are puteri nemărginite care îi folosesc chiar și la a trece prin.

Ce vreau să zic?

Că te poți descurca cu acele provocări din viața ta, digerându-le și căutându-le sensul, nicidecum fugind de ele. Așa că, orice te irită, supără sau necăjește în mod repetat, vine ca să îți arate ceva. Vine ca să te învețe anumite lecții. Vine ca să te ajute să evoluezi… Și va veni în viața ta atât timp cât TU (din punct de vedere spiritual) ai nevoie de acele experiențe.

Deci, întrebările tale nu trebuie să fie orientate spre acele aspecte EXTERIOARE, ci mai degrabă spre TINE:

DE CE ATRAG EU ACESTE SITUAȚII ÎN VIAȚA MEA?

CE ESTE ÎNCĂ NEREZOLVAT ÎN MINE CARE ATRAGE ACESTE SITUAȚII?

Apoi, te încurajez să lucrezi cu acele părticele din interiorul tău. Și, de cele mai multe ori, este vorba despre:

  • frici;
  • traume nerezolvate;
  • gânduri distructive;
  • emoții de frecvențe joase.

Nu te speria, toți trecem prin aceste situații uneori. Important nu este însă să trecem, cum spuneam, PESTE, ci PRIN ele, focusându-ne pe găsirea cauzelor interioare și pe vindecare, apoi.

Cu mult drag, Hermina

Psiholog Licentiat, Consilier pentru Dezvoltare Personala si Formator

Descarcă ghidul de aici: https://bit.ly/3ML1xqd

Leave a Comment