Îți trăiești tu viața sau ți-o trăiesc ceilalți?

by herminapopa

Deseori întâlnesc oameni care iau decizii, pentru că… PEntru că așa vrea mama, așa vrea tata, așa vrea societatea sau așa e mai bine pentru copii. Dar, dragilor, vă mai trăiți VOI viața atunci sau o trăiesc mama, tata, copiii și societatea?

Am fost obișnuiți să luăm decizii pentru ceilalți. Pentru a-i face mândri pe ai noștri părinți, pentru a-i mulțumi pe bunici sau pur și simplu pentru a ne menține o imagine bună în societate.

Atunci când luăm deciziile PENTRU CEILALȚI, și nu PENTRU NOI, viața ne trăiește. Iar noi devenim marionetele ei!

Oameni buni și frumoși, fiecare dintre noi a fost creat cu un scop! Ba mai mult, NOI ne-am ales singuri scopul atunci când am ales să venim AICI. Haideți să ne îndeplinim acel scop AL NOSTRU și să dăm „DELETE” programelor pe care le-am preluat de la CEILALȚI. Pentru că nu ceilalți ne trăiesc viața, ci noi o facem. Însă dacă îi lăsăm să ne conducă (fie și numai din punct de vedere mental), ei devin deținătorii vieții noastre.

Wow, cât de dur sună… Știu! Dar asta este realitatea. Atunci când vei avea CURAJUL să îți trăiești TU viața TA, atunci poți spune că trăiești cu adevărat. Atunci îți vei îndeplini scopul suprem, atunci vei face cele mai mari schimbări în lume. În momentul în care vei șterge părerile celorlalți din mintea ta și te vei SCHIMBA, redevenind TU, cel autentic!

Îți las aici un audio care te va ajuta să îți schimbi viața, dacă și aplici informațiile ascultate.

Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești aceste rânduri și, ține minte:

AI CURAJUL SĂ FII TU!

Cu mult drag, Hermina

Psiholog Licentiat, Consilier pentru Dezvoltare Personala si Formator

Leave a Comment